sinem
Katılım tarihi: 13.03.2010
Nereden: İZMİR
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 15.03.2010 13:23:02 |
|
|
arkadaşlar hamiltona dkkat edin bütün şampiyonları kucaklıyacakmış gibi bir hali var fernando hariç. bu fotoğraf şimdi bigisayarımın masaüstü oldu bile. thanks batuhan
| İmza |
| Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım |
|
|
sinem
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 15.03.2010 13:33:14 |
|
|
ya birileri benimle aynı görüşü paylaşıyorsa açıklasın bu hamilton f1e geldiğinden beri çok şanslı hep dört ayak üstüne düşüyor doğrumuyum
| İmza |
|
|
sinem
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 15.03.2010 15:34:29 |
|
|
sevgili beril hamilton çok yetenekli biliyorum ama gerçekten de şanslı f1 e geldiğinden beri kazanamadığı yarışların çoğunda ya öndeki araca birşey oldu ya yağmur yağdı da podyuma çıkma şansı yakaladı. secret kitabınımı okudu acaba:şanslı çocuk şanslı:
| İmza |
|
|
Serhat
Katılım tarihi: 29.10.2009
Nereden: Kayseri
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 15.03.2010 17:03:31 |
|
|
|
Kimi_Melike
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden:
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 15.03.2010 19:38:51 |
|
15.03.2010 10:40:35, Metin Mete tarafından gönderildiEyvallah tmurat, yeni olduğunu bu mesajınla anladım  ahaha çok güldüm buna. güzeldi =) ama ben sanki hatırlıyorum eski siteden böyle bir üye
Bu mesaj 2010-03-15 tarihinde Kimi_Melike tarafından düzenlenmiştir.
|
|
gamzecan
Nereden: Almanya
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 16.03.2010 19:17:50 |
|
|
Değişen kurallar, iptal edilen benzin ikmali, yepyeni Mercedes SLS, yıllaaaar sonra Jaguar görünümüyle geri dönen Lotus, Alonsolu ferrari, ciuv ciuv diyen araçlar, en yaşlı F1 pilotu rekorunu kırdığını unutup geri dönen Schumi, yeğeni de olsa ekranlarda yeniden görebildiğimiz Senna ismi :) çook ilginç bir sezon olcak çooook özlemişim F1 seniiii :))
Şampiyonların fotoğrafı da çok güzel olmuş :)
| İmza |

|
|
|
Serhan Acar
Katılım tarihi: 22.07.2009
Nereden: İstanbul
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 17.03.2010 09:42:26 |
|
|
Lauda, sığıntı gibi durmuş, sırada yer kalmayınca..
Bu arada serdarix:
Neden şikayet ettiğini anlayamadım yine. Raikkonen WRC'de yarışan ilk F1 dünya şampiyonu, seneye F1'e geri dönme ihtimali var, tazminat karşılığı koltuğunu Alonso'ya verdiler, bir ay sonra İstanbul'daki Türkiye Rallisi2ne katılacak. Bütün bunların bir haber değeri yok mu sence?
Ben bana gelen her talebi yayında konuşmaya kalksam o yayın bitmez, yine taleplerin çoğunu dikkate alıyorum, ama Raikkonen'den zaten bahsedecektim. Başka şehirlerden sırf Raikkonen'i yakından görmek için İstanbul'a gelecek olan arkadaşlar var...
Ayrıca TRT'nin sadece Raikkonen için WRC'yi aldığını nereden çıkardın? Ben bu işin TRT'de yayınlanması için bir yıldır lobi yapıyorum, o sıralarda Kimi hala Ferrari pilotuydu. TRT, F1'den sonraki en büyük ikinci motorsporu serisinin de yayıncısı olmak ve daha da önemlisi Türkiye Rallisi ile ülke tanıtımına katkıda bulunmak için yayın haklarını satın aldı.
|
|
Climanjaro
Nereden: Sakarya
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 17.03.2010 10:51:03 |
|
TRT de para bol o nedenle wrc yayınının da üstesinden gelir. Tabii sen biraz yol gösterirsen onlara  Zaten F1 artık tat vermiyor bari wrc ye kayalım  Bir de şunu sorayım Serhan Bey. TRT WRC yi de şifreli olarak mı verecek?
| İmza |

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
Enzo Ferrari
|
|
|
ferrari_sercan_35
Katılım tarihi: 28.10.2009
Nereden: İzmir
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 18.03.2010 22:27:49 |
|
Bende Bahreyn GP'sinin kendime göre analizini yapayım.(biraz geç olsada) Vettel sorun yaşamasaydı çok büyük bir ihtimal yarışı 1.sırada bitirirdi.Vettel'in sorun yaşaması sonucu Alonso ve Massa ilk 2 sırayı aldılar.Bu Ferrariiçin iyi bir sonuç , Massa'nın da geriye bomba gibi dönmesi beni sevindirdi. Virgin , Lotus ve Hispania (takımın ismini doğru yazmadıysam düzeltin) takımları eğer böyle devam edeceklerse bunlar yeni takım değil pistte sadece kalabalık yaparlar.Zaten Lotus takımının 2 pilotunun birden yarışı son 2 sırada bitirmesi daha doğrusu yarışı tamamlayabilmeleri ile Lotus'tan gelen "Bu rüya gibi bir sonuç" açıklamasıyla şok oldum.Sanırım bizim için kabus olanlar başkaları için rüya olabiliyor. 1.sıradaki pilot ile son sıradaki pilot arasında 7-8 sn'lik bir fark varsa ben bu F1'den zevk almam.Yarışta güvenlik aracı girseydi herhalde bu yeni takımları geçerdi.  F1 , Toyota , BMW , geçen sene Honda'yı kaybediyorsa ve yerine en az bunlar kadar kaliteli takımlar getiremiyorsa o zaman bu F1'in başında olan kişilerin de suçudur.
Bu mesaj 2010-03-18 tarihinde ferrari_sercan_35 tarafından düzenlenmiştir.
|
|
Climanjaro
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 21.03.2010 01:25:11 |
|
|
Bu konuda sana katılıyorum serdarix.
wrc veya süpersport arasında tercih yapsam ben supersporttan yana kullanırdım. wrc deki Kimi'den çok daha önemli benim Kenan'ım.
| İmza |

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
Enzo Ferrari
|
|
|
Kankalp
Nereden: Ankara
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 21.03.2010 19:03:39 |
|
TRT geçen seneden beri Supersport'u veriyor zaten
|
|
Climanjaro
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 21.03.2010 22:43:28 |
|
nerde? ne zaman? hangi kanalı?
| İmza |

Enzo Ferrari
|
|
|
Kankalp
Nereden: Ankara
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 21.03.2010 23:26:16 |
|
|
TRT 3 veriyor. Geçen sene sezonun 3. ya da 4. yarışından itibaren vermeye başladılar.
|
|
TifosiTR
Katılım tarihi: 27.10.2009
Nereden: Edirne
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 22.03.2010 15:46:20 |
|
|
WRC diye ayrı program yapsınlar bi zahmet
her gün bi kanal açmasını biliyolar
| İmza |

|
|
|
ferrari_sercan_35
Katılım tarihi: 28.10.2009
Nereden: İzmir
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 23.03.2010 22:40:22 |
|
21.03.2010 23:26:16, Kankalp tarafından gönderildi
TRT 3 veriyor. Geçen sene sezonun 3. ya da 4. yarışından itibaren vermeye başladılar. Evet veriyorlar ama kaç kişi bunu biliyor ben geçen sene tesadüfen görmüştüm.Biraz reklam yapsalar daha iyi olacak gibi.
|
|
Metin Mete
Katılım tarihi: 14.10.2009
Nereden:
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 25.03.2010 19:59:09 |
|
|
Serdarix yavaş ol dostum, burası siyaset meydanı değil, biz de politikacı değiliz. Ama bu eleştirilerin ve tavrınla hemşehrini andırıyorsun, devam edeceksen de burada değil onun yanında devam et bunlara.
| İmza |
http://metinmete.blogspot.com
http://twitter.com/metinmete |
|
|
İbrahim Beytekin
Katılım tarihi: 27.10.2009
Nereden: Nilüfer - Bursa
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 25.03.2010 20:48:37 |
|
|
Aslında sorun birazda F1'in kendisinde gibi geliyor bana.Şimdi TRT kurum olarak nasıldır sizler daha iyi biliyorsunuz.Adamların öyle bir yayın politikası varki ne şiş yansın nede kebap misali.Diğer spor dallarında futbol hariç bunu bu şekilde yürütüyorlar.Aslında bana sorarsanız TRT futbol konusunda dahi elindeki imkanlara dahi fazlada abartmamaya özen gösteriyor durumu idare etmeye çalışıyor.
Düşünsenize TRT'nin elindeki imkanlar başka özel bir kanalda olsaydı eğer ne durumda olurduk.Mesela şov tevede böyle bir durum olsa halimiz nice olurdu bir hayal etsenize???
F1 spor olarak detaylarla ilgilenen ve bu işin azçok müptelası olan insanların takip ettiği bir spor dalı.Ve bencede TRT'nin bu konuda yaptığı en büyük hatada bu.
Onlar, bence şöyle düşünüyorlar;"Ya n'olucak ki yayınlıyoz ya işte yarışı daha ne istiyorlar.Bunu bulduklarına şükretsinler.Zaten yayının maliyet olarak astarı yüzünü geçiyor.Bundan iyisi şamda kayısı.Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu işte :)" .Farzı misal tabiki bu laflar.Ama kendi kanaatimce TRT F1'i yayınlasa ve yayın yarıştan 2 dakika önce başlayıp, toplantı bitiminde kapansa ben kimseye hiçbir söz söylemeyeceğim.Olur olmadık fragmanlarla spiker, röportaj yorum ve yorumcularla bu işe girince , işte o zaman benim sigortalar devre dışı kalıyor ve sevgili Serhan'dan başka bir şey izlemek ve dinlemek bana eziyet gibi gelmeye başlıyor.
Ben ilk günden beri hep şunu savundum;"Ya bir işi adam gibi yap yada hiç eline yüzüne bulaştırma."Ve sorunun temelide buradan kaynaklanıyor.İnanınki Serhan Acar yarıştan bir saat önce bağlansa ve ekranda F1 logosuyla beraber Serhan'ın vesikalık bir resminin olduğu ekran olsa ve sadece Serhan Acar konuşsa ben bu yayını seve seve seyrederim ve dinlerim.
Ama içi boş muhabbetler ve yorumların olduğu limitli, kulüplü, fırtınalı programları istediğiniz jenerik yada dekorasyonla süsleyin inanınki oturup 2 saniye seyretmek içimden gelmiyor.Tabi bu konuda önyargılı olduğumda kesin.
Sürekli şu uyarıyı yapmaktanda hem bıktım hemde utanmaya başladım.Ne olur ve ne olur arkadaşlar...Lütfen üsturubumuza dikkat edelim.Eleştirinin dozunu iyi ayarlayalım...Aklımıza geleni yazmayalım..3 kere düşünüp bir kere yazalım, 33 kere yazıp 1 kere eleştirelim :)
Selamlar, sevgiler, saygılar ....
| İmza |
 |
|
|
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 25.03.2010 21:09:53 |
|
|
Herkese Merhaba
Öncelikle serdarix eleştirdiğine göre TRT Kanalını en az bizim kadar takip ediyorsun. Insanlar eğer birşeyden memnun değilse bunu protesto eder başlıca protesto da onu izlememek ve onun hakkında konuşmamaktır. Haftalardır yaptığın bu yorumlardan artık insanlar sırf bunu bir desarj olma yolun olarak görmeye başladılar. Sana tavsiyem eger begenmiyorsan BBC kanalını uydudan izleyip F1 yayınlarını almandır. Cunku burada F1 ve Futbolu da aynı oranda seven insanlar olabilir ve sen bu sözlerinle onları da etki altına alıyorsun. Futbol cehalet sporu değildir. öyle olsaydı sanırım sen Son dünya kupasında F1 pilotlarının ekran başına geçtiğini unutuyor ve cehaleti seven pilotları izliyorsun. Futbol cehalet değil sadece bunun bir oyun olduğunu bilmeyen az gelişmiş ülkelerde ekmek kapısıdır. Bunun ikisini asla karıştırma. Lütfen artık bu uslubunu değiştir ve daha yapıcı yorumlar yap.
İyi Seyirler.
Bu mesaj 2010-03-25 tarihinde Korhan Savran tarafından düzenlenmiştir.
| İmza |
http://twitter.com/korhansavran http://www.fia.com |
|
|
SCHumit
Katılım tarihi: 18.11.2009
Nereden: istanbul/ankara
|
Ynt: ..Ve Sezon Başladı / 26.03.2010 23:13:02 |
|
|
Sezona geç başladım ilk yorumumu sezon ile ilgili yapayım dedim. Bu sezon çok çabuk uçmamak gerek diyorum. Sezona fırtına gibi başlayan Ferrari bu kadar gelişim göstermemişti testlerde,ya da bize mi öyle yansıtıldı bilinmez ama geleceğe yatırım yaptığı belli,Alonso ve yeni aldıkları yetenekli test pilotları gibi... Bu sene en çok sıçrama yapacak takım bence Mc LAREN'dir.Teknolojilerini kurallara çok iyi uydurdular... Tek korkum 2.Kimi vak'ası Vettel olmasın,çünkü onun da yeteneklerı makinaya bağlı kalabilir;kimse onun bitkisel hayatta makinaya bağlı yaşamasını istemez... Schumi geriden takip ediyor ve şu an onun tecrübesi yetenekleri ve kapasitesinin üzerinde,yani tecrübeden ekmek yiyor. Yanında Button olsaydı,SCHumi'yi rahatlıkla geçerdi... Sutil geleceğini garantiye alacak kadar başarılı ve başarılıydı da zaten,2.Alonso gibi,takımını geliştiren büyük bir yetenek...Onun da geleceği büyük takımlarda olacak ve hatta şampiyonluk bile görebiliriz... Senna hakkında yorum yapmıyorum,sanki Jason Tahincioğlu gibi :)
Ve son söz ; serdarix'e ; buradan yorum yapmak istemezdim ama sana yapılan eleştirilere verdiğin cevaplara bişey diyemem en doğal hakkın ama,mayıs 2008den beri çabaladığımız TÜRKÇE'Yİ KORUMA ve SEVİYEYİ KORUMA adına yaptığın yanlışlardan vazgeçsen, "ulan" demesen ... Konu : Ve sezon başladı... Bir tane sezon ile ilgili yorumun yok , yazmışsın da yazmışsın , belki aynı siyasi görüşe sahibiz ama F1 sayfasında ben siyaset görmek istemiyorum , kimsenin de bu tarz yazıları okumak isteyeceğini sanmıyorum.Sadece bu değil ; cevaplara internetteki sohbet dilinde "flood yapmak" diye tabir edilen "EVET" "AYNEN KATILIYORUM " " + 1" şeklindeki yorumlar da sinir bozucu. İSteyen zaten kısa mesaj arşivine yazıyor istediğini. Eğer canın sıkılıyorsa sıkıntını BU sayfalarda yapma.
|
|
|