Kullanıcı Adı :
Beni hatırla
Parola:

Forum Anasayfa / Diğer konular / 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor?

Climanjaro
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Sakarya
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 28.05.2010 22:14:36

silver 8 biletim var.
yarın sabah 11 gibi pistte olurum inşallah.

İmza

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."

Enzo Ferrari
Erdim
Katılım tarihi: 27.10.2009
Nereden: Istanbul
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 11:49:14

Bu sene pilotların imza töreni için saat 15,15 de ana tribunun arkasındaki TRT çadırına gittimve sağolsun görevli arkadaşlar (!) insanlar Alonso'yu bekliyor diye bizi tuttu ve kenardan insanları aldı sıradaki bi sürü insan kahroldu beklerken açıkçası 15,15 den 18,25 e kadar ayakta aç ve susuz şekilde imza almak için bekledim sırf sıramı kaybetmiyim diye saat 16 yi geçtikten sonra mor ve ötesinin konseri başladı bi prova niteliğinde çok güzel müziklerle eğlenmeye çalıştık ama görevli arkadaşlar (!) securitas ın yaptığı hata yüzünden ben 3 saatten fazla ayakta kaldım ve imza alamadan cumartesi günüm hiçe gitti burdan Serhan abi ye belirtmek istiyorum Serhan abi ya TRT bu işi yapamıyorsa bi daha yapmasın çünkü gerçekten yanımdaki yerli ve yabancı Formula 1 hayranları çıldırdı yada biraz daha özen göstererek yapsınlar bu işi....

Herkese iyi günler

Bu mesaj 2010-05-31 tarihinde Erdim tarafından düzenlenmiştir.
Climanjaro
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 12:57:50

ben imza sırasında 3 saat bekledim.
en son dev ekranın önüne kadar ilerlemiştim ki çok yorulduğum için omuzumdaki laptop'u masanın kenarına koydum.

görevli artiz "kaldır onu ordan ekranı devireceksin" deyince tepem attı.
"3 kg luk bilgisayar 1.5 tonluk ekranı nasıl devirecek?" dedim.
3 saattir sırada bekliyorum yoruldum deyince bana utanmadan "biz sabah 6 dan beri burdayız" demez mi?
o lafı duyunca iyice sinirlendim "sabah 6 dan beri burdasın ama bir organizasyonu beceremediğin için bu kadar millet 3 saattir sırada bekliyor, kendi beceriksizliğini millete fatura etme" dedim.
çıktım sıradan, imza falan almadım.

ilk imzaya Schumi çıkmış, önümde Alonsodan imza alacaklar var.
gittim adama "ben sadece Schumi'den imza alıcam, başkası ilgilendirmiyor" dedim. sıranı bekle dedi.
e tamam bekleyeyim de sıra bana geldiğinde Schumi orda olmayacak ki?
ne yapayım başkasının imzasını ben dedim bir de bastım küfürü çıktım.
3 saat güneşin altında aç-susuz kavrulduk.
bu kadar rezalet bir organizasyonu ancak bizim Türkler yapardı zaten.

hangi pilotlar çıktısya arenaya onların fanlarını grup olarak al, girip imzalarını alsınlar ve çıksınlar.
herkes herkesten imza almıyor ki zaten.
ben sıradan çıkarken Karun Chandok ordaymış, ne yapayım onun imzasını.
(şuraya da adam gibi kızgınlık ifadesi olan bi smiley koyun yahu...)

İmza

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."

Enzo Ferrari
Serhan Acar
Katılım tarihi: 22.07.2009
Nereden: İstanbul
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 16:33:20

Securitas bazen adamı gerçekten çıldırtıyor.

İmza seansını izlemedim ama pek parlak geçmemiş galiba seyirciler açısından...

İmza

Senna forever... // http://twitter.com/serhanacar

Erdim
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 22:31:07

31.05.2010 12:57:50, Climanjaro tarafından gönderildi

ben imza sırasında 3 saat bekledim.en son dev ekranın önüne kadar ilerlemiştim ki çok yorulduğum için omuzumdaki laptop'u masanın kenarına koydum.görevli artiz "kaldır onu ordan ekranı devireceksin" deyince tepem attı."3 kg luk bilgisayar 1.5 tonluk ekranı nasıl devirecek?" dedim.3 saattir sırada bekliyorum yoruldum deyince bana utanmadan "biz sabah 6 dan beri burdayız" demez mi?o lafı duyunca iyice sinirlendim "sabah 6 dan beri burdasın ama bir organizasyonu beceremediğin için bu kadar millet 3 saattir sırada bekliyor, kendi beceriksizliğini millete fatura etme" dedim.çıktım sıradan, imza falan almadım.ilk imzaya Schumi çıkmış, önümde Alonsodan imza alacaklar var.gittim adama "ben sadece Schumi'den imza alıcam, başkası ilgilendirmiyor" dedim. sıranı bekle dedi.e tamam bekleyeyim de sıra bana geldiğinde Schumi orda olmayacak ki? ne yapayım başkasının imzasını ben dedim bir de bastım küfürü çıktım.3 saat güneşin altında aç-susuz kavrulduk.bu kadar rezalet bir organizasyonu ancak bizim Türkler yapardı zaten.hangi pilotlar çıktısya arenaya onların fanlarını grup olarak al, girip imzalarını alsınlar ve çıksınlar.herkes herkesten imza almıyor ki zaten.ben sıradan çıkarken Karun Chandok ordaymış, ne yapayım onun imzasını. (şuraya da adam gibi kızgınlık ifadesi olan bi smiley koyun yahu...)

@ Climanjaro

bende senin sadece bi kaç metre arkandaydım o securitas a sevgilerini (!) yollayanlar arasında bende vardım herkes çıldırmıştı resmen galiba gördüm seni tam böyle çılgına dönmüş birisi olarak ve bende en sonunda bütün pilotlar gidince basıp gittim açıkçası serhan abi bence görme bile delirirsin özellikle alonsocular sağolsunlar (!) gene bi organizasyonun süper olmasını sağladılar tek kelime etmiyorum....
Climanjaro
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 22:49:28

hani hep tosfed'e çamur atıyoruz ya. yok biletler pahalı falan diye.
hayır... bilet pahalılığından değil bu salak organizasyon yüzünden kimse gitmiyor piste.

40 tl ye bilet alan vardı. mesele bilet parası değil.
80 bin kişi gelmiş.
emin olun biletler bedava olsaydı en fazla 10 bin kişi daha gelirdi.
o da sırf bilet bedava diye.

ama güzel bir organizasyon yapsalar çok daha fazla gelen olur.
millet "sadece yarışı izleyebiliyorum ne gerek var gitmeye?" diyor.

oysa kişiler "hem yarışı izliyorum hem pilotlarla tanışıyorum, hem takım garajlarına bakıyorum, hem araçlara bakıyorum, simülasyonlara katılıyorum vs. vs.
bu şekilde düşünebilirse çok daha fazla kişi gelir.

1 tane simülasyon vardı ondaki kuyrukta abartmıyorum 300 kişi vardı.
çok afedersiniz ayıp konuşacağım ama nah sıra gelir herkese...

piste fazla kişi gelsin istiyorlarsa salakça organizasyon yapmasınlar.

İmza

Enzo Ferrari
Metin Mete
Katılım tarihi: 14.10.2009
Nereden:
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 31.05.2010 23:22:21

Bilet fiyatlarının Tosfed'le ilgisi yok bu arada, karıştırmayalım da

İmza
http://metinmete.blogspot.com

http://twitter.com/metinmete
asiii
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.06.2010 12:50:18

31.05.2010 12:57:50, Climanjaro tarafından gönderildi

ben imza sırasında 3 saat bekledim.en son dev ekranın önüne kadar ilerlemiştim ki çok yorulduğum için omuzumdaki laptop'u masanın kenarına koydum.görevli artiz "kaldır onu ordan ekranı devireceksin" deyince tepem attı."3 kg luk bilgisayar 1.5 tonluk ekranı nasıl devirecek?" dedim.3 saattir sırada bekliyorum yoruldum deyince bana utanmadan "biz sabah 6 dan beri burdayız" demez mi?o lafı duyunca iyice sinirlendim "sabah 6 dan beri burdasın ama bir organizasyonu beceremediğin için bu kadar millet 3 saattir sırada bekliyor, kendi beceriksizliğini millete fatura etme" dedim.çıktım sıradan, imza falan almadım.ilk imzaya Schumi çıkmış, önümde Alonsodan imza alacaklar var.gittim adama "ben sadece Schumi'den imza alıcam, başkası ilgilendirmiyor" dedim. sıranı bekle dedi.e tamam bekleyeyim de sıra bana geldiğinde Schumi orda olmayacak ki? ne yapayım başkasının imzasını ben dedim bir de bastım küfürü çıktım.3 saat güneşin altında aç-susuz kavrulduk.bu kadar rezalet bir organizasyonu ancak bizim Türkler yapardı zaten.hangi pilotlar çıktısya arenaya onların fanlarını grup olarak al, girip imzalarını alsınlar ve çıksınlar.herkes herkesten imza almıyor ki zaten.ben sıradan çıkarken Karun Chandok ordaymış, ne yapayım onun imzasını. (şuraya da adam gibi kızgınlık ifadesi olan bi smiley koyun yahu...)

İmza seanslarında görevilere tek sevgilerini yollayan biz degilmişiz demekki :/ biz de tam dev ekranın önündeydik ama gelen pilotların fanlarına yol verdik bir çok kişi de bu sırada aradan sıyrıldı ve fanı oldugu pilotu bekledi bizden önce imza alıp çıktılar bu çok sinir bozucuydu :/ neyseki ben sonunda muradıma erdim ve imza ala bildim tam resim çekinecegim sırada görevli geldi ve çıkmam için uyardı halbuki daha sadece 1 pilottan imza alabilmiştim sonra hemen aradan sıyrıldım ve Alonso'dan imza aldım . resim çekinemeden oradan indirdinler beni halbuki bizden önce çireginler resim çektirdi pilotlara sarıldı öptü dakikalarca çıkmadılar içeriden

geçen sene pistte olanalrdan çok şikayet etmiştim ama bu sene tam bir rezaletti herşey cuma günü başladı pistte giden otobüs şöförleri yolu bilmiyordu sabah 7 de bindigim otobüs istanbulpark yoluna sapmadı şöför bizi ormanın içine dogru götürdü baya bir ilerledikten sonra şöförü yolcular uyardı bu sadece benim bindigim otobüste oldu sanıyrodum ama benden sonra aynı yerden otobüse binen arkadaşlarımda aynı şeyden şikayetçilerdi :/ bide otobüsler durdurulup kimlik aramsı yapılmış arkadaşım 8 de binmiş otobüse pistte geldiginde saat 1'di ((= kız isyan ediyordu :/ cumartesi günü yine yolara düştüm turist dolu bir otobüse bindim ve hemen hepsi aynı şeyi konuşuyordu otobüs şöförünün yanlış yola sapmalarından bu çok utanç vericiydi :/:/

pazar günü yarış izlerken görevlinin teki geldi ve bizi uyardı balkonlarda durmayın demirlere asılmayın burayı boşaltın dedi (((= bizde adam zaten biz yarış izlemeye degil oturmay geldik dedik göreviller çok hazır cevaplar bide çok kabalardı umarım seney daha güzel bir organizasyon olur .... tabi seney ben gidermiyim bilemem :/
Climanjaro
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.06.2010 13:14:19

eğer organizasyon bu şekilde olacaksa ben gitmem şahsen.
sadece geçen arabaları görmek tamam anlarım ama o kadar yolu tepip oraya gidince ek birşeyler de yaşamak istiyor insan.

İmza

Enzo Ferrari
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.06.2010 19:10:01

Herkese Merhaba

Securitas beni bile çıldırttı ilk iki gün sizi nasıl delirtmesin =) padok bilekliğim yok diye şutlandım ... Ama sonra intikamımı aldım tabi ama..yalnış adamla uğraştığını anlamıştır... Pit yoluna giriyorm halka açık yere giremiyorum.. Ferrarim varken eve otobüsle dönmek gibi =)

İyi Seyirler.

İmza
http://twitter.com/korhansavran
http://www.fia.com
sofokles2000
Katılım tarihi: 28.10.2009
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.06.2010 21:41:13

5 yıldır gidiyorum. Organizasyon 5 yıldır aynı. Ne ilerleme ne gerileme var. Diğer ülkelerde organizasyonu iyileleştirmek için neler yapılıyor okuyoruz dinliyoruz.

Geri kalan traji komik izlenimlerimi Istanbulpark 2010 Stratejiler başlığında yazmıştım:
http://www.serhanacar.com/forum/konular/160/27/3/istanbulpark-2010-stratejilerpostbottom
Serhat
Katılım tarihi: 29.10.2009
Nereden: Kayseri
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 03.06.2010 14:34:18

Daha çok aktivite ve eğlence yapılması gerekiyor.
Ufak bir karting pisti yapılabilir mesela,eğer müsait bir alan varsa..

İmza
Sevgiler...
Ayrton SENNA
Katılım tarihi: 03.04.2010
Nereden: Kocaeli
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 09.06.2010 03:56:42

Bu harika Formula 1 hafta sonunun tek rezilliği Securitas firmasının ciddiyetsizliğiydi. İştirak ettiikleri organizasyonun ne olduğundan haberleri yok, sanırım personele konuyla alakalı verilen tek eğitim ''yassah giremezsin'' cümlesi. Mutlaka işini iyi yapan eğitimli kültür seviyesi yüksek ve insanlarla iletişim konusunda başarılı çalışanları da vardır onları tenzih ederim ama ben göremedim.

Tek kelimeyle SKANDAL!

İmza
Ayrton SENNA Anısına...

http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=74&t=5135
kutlu tifosi
Nereden: Kayseri
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.12.2010 14:46:46

insanlar açık alan tavsiyesi istemiş ama bildiğim kadarıyla açık alan bileti alan istediği açık alandan izleyebiliyordu (en azından ben geçen sene bütün açık alanları dolaşmıştım). Bu sene aynı durum geçerli değil mi acaba

İmza
                                                             TANRI KUT VERSİN
amigo
Katılım tarihi: 01.10.2010
Nereden: Gaziantep
Ynt: 30 Mayıs'ta İstanbul Park'a kimler geliyor? / 02.12.2010 21:05:52

arkadaşlar kesin gidiyorum ne pahasına olursa olsun 100 de 90 seneye pist kapatılır sonra niye gitmedik diye feryat ederiz beni asıl düşün dürense oralarda yol iz bilmiyorum 3 gün oralarda nerde kalırım ne yaparım bilmiyorum
  « 1 2 3 »
Hızlı Cevap