meriçf1
Katılım tarihi: 25.10.2010
Nereden: istanbul
|
Senna Lotusla Görüşüyor..... / 30.10.2010 14:44:34 |
|
|
Brezilya'nın Globo Esporte gazetesi, Bruno Senna'nın zor durumdaki HRT'den, yeni takımlar içinde en iyi performansı gösetren Lotus'a geçmek için görüşmelerde bulunduğunu yazdı.
Gazete, Ayrton Senna'nın yeğeni olan Brezilyalı pilotun Lotus'a geçmesinin, 1980'lerdeki meşhur Lotus/Renault/Senna kombinasyonunu hatırlatacağını belirtti.
Bu ay 27 yaşına giren Brezilyalı çaylak pilot, gridin en yavaş ve aracı en az geliştirilen takımında F1 kariyerine zorlu bir başlangıç yaptı.
Haberde, Senna'nın Lotus'la yaptığı görüşmelerde ilerleme kaydedildiği ve sürecin olumlu devam ettiği ifade edildi. Gazete, Senna'nın imza atması halinde, Malezya ekibinden ayrılması muhtemelen ismin Jarno Trulli olduğunu belirtti.
Gazete, "Senna'ya yakın isimleri" kaynak olarak gösterdiği haberinde, Brezilyalı pilotun Lotus'la imza atması için sponsorlarının onayının da şart olduğunu, bu çerçevede "birkaç firmayla" da görüşmelerin yapıldığı belirtildi.
Globo Esporte, Lotus'un gelecek yıl için Renault motoru kullanacağına ilişkin açıklamayı da İnterlagos'taki hafta sonunda yapacağını bildirdi.
TurkiyeF1.Com
Bu mesaj 2010-10-30 tarihinde meriçf1 tarafından düzenlenmiştir.
|
|
Serhat
Katılım tarihi: 29.10.2009
Nereden: Kayseri
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 15:39:13 |
|
Birde aynı dayısı gibi Formula 1'de yeni bir devrim yaratıyormuş.
|
|
meriçf1
Katılım tarihi: 25.10.2010
Nereden: istanbul
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 17:37:34 |
|
|
senna iyi bir pilot,manevi olarakta büyük bir isim daha iyi bir takımda yarışması güzel...
|
|
Climanjaro
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Sakarya
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 21:36:13 |
|
30.10.2010 15:39:13, Serhat tarafından gönderildiBirde aynı dayısı gibi Formula 1'de yeni bir devrim yaratıyormuş.  onda aynı başarıyı ben göremiyorum. belki de araç çok kötü olduğu için birşeyler gösterememiş olabilir ama ne bileyim, sanki onda bir cevher yok gibi geliyor bana.
| İmza |

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
Enzo Ferrari
|
|
|
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 22:06:09 |
|
30.10.2010 21:59:00, tmurat tarafından gönderildiAl benden de o kadar. İyi yarışçı ama Cli'nin dediği gibi, sanki Amcasında ki ışık onda yokmuş gibi geliyor bana da.  Her yarış 5 saniye geri kalan bir araca Schumi'yi Vettel'i Lewis'i yada Alonso'yu oturttsan da farklı bir şeyler göreceğinize inanıyor musunuz ?? İyi Seyirler...
| İmza |
http://twitter.com/korhansavran http://www.fia.com |
|
|
Climanjaro
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Sakarya
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 22:18:19 |
|
|
Korhan, yanlış anladın galiba. mesajımda aracından kaynaklı da geri kalıyor olabilir diye not düştüm. benim içimde şöyle bir his var. Bruno hızlı bir araca da binse yine de bir Ayrton'un yarısı olmaz.. Bu benim düşüncem. Daha doğrusu hissettiklerim böyle. Yoksa tabii ki 5 saniye geri kalan bir araçta kimse birşey yapamaz.
| İmza |

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
Enzo Ferrari
|
|
|
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 30.10.2010 22:24:36 |
|
30.10.2010 22:18:19, Climanjaro tarafından gönderildi
Korhan, yanlış anladın galiba.mesajımda aracından kaynaklı da geri kalıyor olabilir diye not düştüm.benim içimde şöyle bir his var.Bruno hızlı bir araca da binse yine de bir Ayrton'un yarısı olmaz..Bu benim düşüncem. Daha doğrusu hissettiklerim böyle.Yoksa tabii ki 5 saniye geri kalan bir araçta kimse birşey yapamaz. Climanjaro alıntıyı senden yapmadım dikkat etmedin sanırım ?  İkincisi bunları konuşmak için son derece erken ...
| İmza |
http://twitter.com/korhansavran http://www.fia.com |
|
|
teneke
Katılım tarihi: 03.11.2009
Nereden: Kocaeli
|
Ynt: Senna, Lotus'la Görüşüyor... / 02.11.2010 05:25:22 |
|
|
Bruno'nun GP2'de çok iyi yarışlarına ve agresif geçiş hamlelerine tanık olduk ama HRT ile adeta kendini unutturdu.
Ayrıca sezon başındaki ilk TV görüntüsünde kaskın içinde onu Ayrton zannettim ve uzunca bir süre kalbim sıkıştı heyecandan. Sırf zafer turunda brezilya bayrağını sallarken görmek için Senna'yı Lotus'la 1 yarış kazanmasını çok isterim. Dejavu gibi olr ve ben o sahneyi çok ama çok özledim.
Bu mesaj 2010-11-02 tarihinde teneke tarafından düzenlenmiştir.
| İmza |
*Yarışlar, rakiplerle mücadele benim kanımdadır, benim bir parçam ve hayatımın bir bölümüdür. Eğer sonuçta hayatıma mal olacak bir kaza geçireceksem, tek dileğim herşeyin bir anda ve hemen olmasıdır..
*Ayrton SENNA
http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=74&t=5135 |
|
|
|
|