teneke
Katılım tarihi: 03.11.2009
Nereden: Kocaeli
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 26.03.2011 12:28:44 |
|
|
İnternetten kesintisiz izleniyor TRT3. Karasal yayında var, paralı uydu platformlarında ve kablolu TV de.
Örneğin biz de NBA TV izleyemiyoruz.
| İmza |
*Yarışlar, rakiplerle mücadele benim kanımdadır, benim bir parçam ve hayatımın bir bölümüdür. Eğer sonuçta hayatıma mal olacak bir kaza geçireceksem, tek dileğim herşeyin bir anda ve hemen olmasıdır..
*Ayrton SENNA
http://www.trf1.net/forum/viewtopic.php?f=74&t=5135 |
|
|
göksar
Katılım tarihi: 08.04.2011
Nereden: istanbul
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 08.04.2011 20:19:42 |
|
Yarışların tekrar saatlerinin daha makul bir saatte olmasını istiyorum.Serhan Bey Sizden f1 yarışı dinlemek büyük keyif.Emeğinize sağlık
Bu mesaj 2011-04-08 tarihinde göksar tarafından düzenlenmiştir.
|
|
TifosiTR
Katılım tarihi: 27.10.2009
Nereden: Edirne
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 08.04.2011 21:58:18 |
|
TRT Spor kanalı noldu?
| İmza |

|
|
|
osmancan58
Katılım tarihi: 10.04.2011
Nereden: paris
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 10.04.2011 16:41:09 |
|
|
@TifosiTR
sen ne memnuniyetsiz birisin ya biseydende sikayetci olma biseyide elestirme. bu siteye herzaman ugrar yazilanlari okurum, herkesin eh dedigine sen peh diyosun. biraz teskkuretmesini ogren be. insanlarin isi gucu yokta seni memnun etmek icinmi ugrassinlar
tvden izleyemiyosan ac interneti izle........ allah allah memlekette ne acayip insanlar var ya "normalde uye degildim buraya ama sirf bunu yazmak icin uye oldum......"
Bu mesaj 2011-04-11 tarihinde osmancan58 tarafından düzenlenmiştir.
| İmza |
M K A  |
|
|
serhat
Katılım tarihi: 11.04.2011
Nereden: bursa
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 11.04.2011 15:54:14 |
|
|
f1TRTde 2kere yayınlansın::
|
|
serhat
Katılım tarihi: 11.04.2011
Nereden: bursa
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 11.04.2011 15:58:41 |
|
|
TRT DEN RİCA EDERİZ LÜTFEN CEVAPLAYINIZ
|
|
TifosiTR
Nereden: Edirne
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 11.04.2011 22:06:39 |
|
10.04.2011 16:41:09, osmancan58 tarafından gönderildi
@TifosiTRsen ne memnuniyetsiz birisin ya biseydende sikayetci olma biseyide elestirme. bu siteye herzaman ugrar yazilanlari okurum, herkesin eh dedigine sen peh diyosun. biraz teskkuretmesini ogren be. insanlarin isi gucu yokta seni memnun etmek icinmi ugrassinlartvden izleyemiyosan ac interneti izle........ allah allah memlekette ne acayip insanlar var ya"normalde uye degildim buraya ama sirf bunu yazmak icin uye oldum......" sen kimsin de bu sözleri bana yazıyorsun? Paris'te oturma Türkiye'de otur da görelim,orda hava hoş tabi yazılarımı okumaya devam et sen ;)
| İmza |

|
|
|
Deniz
Katılım tarihi: 11.11.2010
Nereden:
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 16.04.2011 23:50:00 |
|
|
Formula 1 Kulübünde şu ikisini aynı anda yapmayın, çok rica ediyorum;
"Formula 1 Türkiye'de kalsın. Türkiye şöyle güzel, böyle güzel. Hadi bu sene herkes İstanbul Park'a..." (bu bir)
"Serhan Acar'a bağlanmadan hemen önce sağdan soldan topladığımız 10-15 kişinin, kimsenin umrunda olmayan yorumlarını alalım, çok hızlı" (bu da iki)
Bu ikisi cidden çok farklı şeyler. Programda, yarış Türkiye'de kalsın diye bas bas bağırırken, bir yandan da F1 severlerle dalga geçiyorsunuz. Hani biz özetle buysak, buna layıksak, Türkiye GP bu sene bile yapılmazın.
İzlemeyenler için örnek vereyim, yorumlar üç aşağı beş yukarı bu ayarda;
- şumi tabiki! - şu kırmızı otomobil takımı dünya şampiyonu olur bu yarışta - alonzo çok yakışıklı benceeeeaaaa - hamilton ya da vettel. belki de webber. alonso çok güçlü, button da bi ihtimal. - çimde yavuzhan açıkara alır.
Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Çok yazık.
|
|
İbrahim Beytekin
Nereden: Nilüfer - Bursa
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 00:24:02 |
|
|
@Deniz;
Burası serhanacar.com ,f1 klubü değil şikayetin yada eleştirin varsa onlara e-posta gönder...
Beş tane mesaj yazmışsın ve her mesajında sürekli bir olumsuzluk var ..Burası şikayet kutusu değil.Düşüncelerin yada fikirlerin varsa n'olur burada söyle ama sürekli yıpratıcı eleştiri yaparsan insanların sana bakış açısıda farklı oluyor malesef...
Daha öncede dediğim gibi 3 defa düşünelim 1 defa yazalım...
Selamlar, sevgiler, saygılar ..
| İmza |
 |
|
|
Deniz
Nereden:
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 02:52:55 |
|
Sn İbrahim Beytekin, Serhan Acar'ın bu başlıktaki ilk mesajını noktasına virgülüne dokunmadan aktarıyorum: "Arkadaşlar, Geçtiğimiz sene olduğu gibi, 2010 yayınlarını değerlendirmenizi ve 2011 sezonu için önerilerinizi yazmanızı rica edeceğim. Bu yayınlar dediğim kavrama F1 Kulübü, yarış anlatımları, paketler vs televizyonda F1 adına izlediğiniz her şey dahildir." Anlaştık?  (3 defa düşünelim 1 defa yazalım...ironik, değil mi?)
|
|
İbrahim Beytekin
Nereden: Nilüfer - Bursa
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 18:19:00 |
|
@Deniz ; Mesleğin gazetecilik mi bilmiyorum ancak sizden iyi bir gazeteci olurmuş.İşinize geleni işinize geldiği gibi anlıyorsunuz.   Bende noktasına ve virgülüne dokunmadan mesajları yayınlıyorum.Yanlız arada bariz farklar var sanırım. Selamlar, sevgiler, saygılar ...
| İmza |
 |
|
|
Deniz
Nereden:
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 21:14:42 |
|
|
Dilediğiniz gibi anlamakta özgürsünüz İbrahim Beytekin.
Gazeteci değilim, makine mühendisiyim. Ama okuma yazma biliyorum ve okumaya üşenmiyorum diye "gazeteci misin" tadında orta yaş esprinizi anlayabiliyorum. Komik değil, hiç gülmedim.
Serhan Acar'ın bizim bu başlığa yazdıklarımızı raporuna aynı şekilde kopyala yapıştır yapacağını, gerekli mercilere de "Sayın TRT yönetimi, Deniz şöyle bir şey yazmış, bakın okuyayım size" diyeceğini düşünüyorsunuz sanırım. Bu komik, buna güldüm.
Kaldı ki üslubumda bir saygısızlık da yok. Sorulmadan da orta yere yazmıyorum bunları. Serhan Acar sormuş, ben de ilgili başlığa yazıyorum. Haddimi biliyorum. Lakin size beni düzeltmenizi sorduğumu hatırlamıyorum.
Mesaj kirliliği kaygımdan dolayı bu size son cevabım. Polemiğe monolog şeklinde devam edebilirsiniz.
Saygılar Sayın İbrahim Beytekin.
|
|
gamzecan
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Almanya
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 21:30:08 |
|
|
Herkese merhaba;
Şu anda Almanya'dayım ve malesef televizyonum yok bu yüzden yarışı internetten takip ediyorum. Ancak TRT internet yayınında bir sorun var. Yarış ya da sıralama öncesi F1 kulübü gayet düzgün yayımlanıyor ancak yarış ya da sıralama başladığında "Serhan Acar'a bağlanıyoruz" cümlesinden sonra yayın gidiyor. Yarış ve sıralama turu sonrası F1 Kulübü tekrar başladığında yayın geri geliyor. Lütfen bu sorunu iletir misiniz. İki hafta üst üste aynı sorun nüksetti.
| İmza |

|
|
|
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 21:40:06 |
|
16.04.2011 23:50:00, Deniz tarafından gönderildi
Formula 1 Kulübünde şu ikisini aynı anda yapmayın, çok rica ediyorum;"Formula 1 Türkiye'de kalsın. Türkiye şöyle güzel, böyle güzel. Hadi bu sene herkes İstanbul Park'a..." (bu bir)"Serhan Acar'a bağlanmadan hemen önce sağdan soldan topladığımız 10-15 kişinin, kimsenin umrunda olmayan yorumlarını alalım, çok hızlı" (bu da iki)Bu ikisi cidden çok farklı şeyler. Programda, yarış Türkiye'de kalsın diye bas bas bağırırken, bir yandan da F1 severlerle dalga geçiyorsunuz. Hani biz özetle buysak, buna layıksak, Türkiye GP bu sene bile yapılmazın.İzlemeyenler için örnek vereyim, yorumlar üç aşağı beş yukarı bu ayarda;- şumi tabiki!- şu kırmızı otomobil takımı dünya şampiyonu olur bu yarışta- alonzo çok yakışıklı benceeeeaaaa- hamilton ya da vettel. belki de webber. alonso çok güçlü, button da bi ihtimal.- çimde yavuzhan açıkara alır.Umarım anlatabilmişimdir derdimi. Çok yazık. Sevgili Deniz.. Öncelikle şunu kendi adıma samimi olarak söyleyebilirim ki Türkiye gp'si ile ilgili olarak seninle hem fikirim ..Ne kültür ne de toplum olarak bunu kaldıramadığımız aşikar...Ancak Türkiye gp ile ilgili sorun sadece seyirci ve toplum yapısı değil malesef.. Bunu iyi anlayacak bir devlete de ihtiyaç var. Motorsporları ulkemizde tam olarak kavrayacak ve anlayacak bir alt yapıya sahip değil.. Böyle olunca da bazı şeyleri kabul ettirmek için çok ama çok çabalamak insanlara bunu anlatmak hatta ve hatta bakış açılarını değiştirmek tutkularını açığa çıkarmak gerekiyor. Bu yüzden de herkes istanbulpark'a demenin burada ne gibi bir sorun yarattığını çokta iyi anlayamadım .. F1 Kulubu ise formatı itibari ile insanların görüşlerini paylaştıkları ve benimde sadece iki program ile yorumcu olarak katıldığım elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştığımız bir platform sadece... İnsanlar ile dalga geçilen bölümü bana yazarsan bunun düzelmesi için elimden geleni yaparım buna emin ol ama ben böyle bir şeyi ne gördüm ne de yaptım ... Kaldı ki magazin pilot gibi şeyleri kendi adıma yorumlamaktan hiç hoşlanmam.. Kişisel olarak işin tekniğine ve teknolojisine aşığım.Sonucta programı beğenmeye bilirsiniz yapacağınız tek şey izlememek ..Bir şeye tepki koymak o programı izlememek ile olur.. Gönül ister ki yarış sonrası iki saat boyunca enine boyuna yarışı yorumlayalım strateji ve teknik konuşalım ama malesef format itibari ile hem röportajların program süresini etkilemesi hemde okay karacan'ın programın devamı ile ilgili aldığı sürenin kısıtlı olması sebebiyle hızlı bir geçiş olmak zorunda ..Bunu gittiğim iki programda çok iyi anladım.. Söylemek istediğim tonlarca şey olmasına rağmen süre gereği bunları yapamıyor ve iki cümleye tüm yarışı sığdırmanız gerekiyor. Sevgili Serhan'ın söylediği gibi yapıcı eleştirilerinizin olması bizi asla üzmez mutlu eder... Tabi dozu kaçırmadığımız sürece.. Reklam verilmediği için çay koyamadığı ya da tuvalete gidemedi diye bir yarış spikerine tepki veren bir ülkede yaşıyoruz..! Umarım ne demek istediği gayet iyi anlatabilmişimdir ... İyi Seyirler.
| İmza |
http://twitter.com/korhansavran http://www.fia.com |
|
|
osmancan58
Katılım tarihi: 10.04.2011
Nereden: paris
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 22:07:23 |
|
|
interneti olanlara trt hd'yi tavsiye ederim. reklam girmiyor. ayrica bbc, speed, rai gibi alternetiflerde var.
serhan acar cok iyi ve kaliteli bi sunucu. ben normalde fransada bile trt hd'yi izliyorum internetten. sadece serhan beyin anlatimi icin, kendisiyle tanisma firsatini yakalayamadim ama umarim o da olur.
turkiye gpsinden soz acilmis. bi kac cumlede ben soyleyeyim. turkiyede eger boyle bir kultur tam olarak olusmamissa veya oturmamissa devletin yapacak pek fazla biseyi kalmiyor. cunku insanlar gelmeyecekse milyonlar harcamanin bi anlami yok. fransa bile takvimin disinda milyonlarca fana ragmen. kisacasi devlet istesede bisey yapamaz. devlet sirf para verip bu pisti takvimde tutarsa, ortaya bu tur tartismalar cikar ve bunlarin ardi arkasi kesilmez. cunku turkiyede kucuk bi f1 takipci kitlesi var. sadece f1 degil motorsporlarinin her dali icin gecerli. turkiye motorsporlarinin varligini biliyor ama ilgilenmiyor. e dogal olarak ortaya boyle takvimin disinda kalma gibi durumlar ortaya cikiyor.....
| İmza |
M K A  |
|
|
Deniz
Nereden:
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 17.04.2011 22:15:37 |
|
|
Sayın Korhan Savran,
Çok teşekkür ederim. "Türkiye'de yarış neden yapılmasın" hakkında bi başlığın açılımını yapsaydım, yazdıklarınızdan farklı bir düşüncem olmazdı.
Yapıcı eleştirilerim de var, olmaz mı. Lakin onları ulu orta yazmak yerine, bu yapıcı olarak görmediğiniz eleştirilerimin kat ve katı uzunluğunda bir mail yazıp Serhan Acar'ın kendisine göndermeyi seçtim. Kendisini çok sevdiğimden dolayı bu sevgimi hepinizle değil, sadece Serhan Acar'la paylaşmayı seçtim. İnanılmaz bir insan, çok başarılı ve inanılmaz kıvırıyor mesleğini. Olması gerektiği gibi bir spiker.
Taze bir örnek vereyim madem, yapıcı olmak adına. Henüz bu sabah, ben evimin rahatlığında hiç bir kaygım olmadan yayıla yayıla Çin GP'yi izliyorum. Alguersuari pite girdi. Kamera sağ arka tarafı çekiyordu. Mekanikerler piti bitirdi, Alguersuari çıktı. Ben evimin rahatlığında gözüm o lastiğe takıldı. Bu normal mi diye düşürken, Serhan Acar ne kadar cin ki, o da farketti o kadar işinin arasında ve durumu anlattı. Benim hiç bir kaygım yok dediğim gibi. Yayındır, tur zamanlarıdır, bilgi ekranlarıdır. Sadece televizyon izliyorum. O rahatlıkta benim onu görmem çok doğal, ama Serhan Acar'ın buna takılması çok etkiledi beni. Çok geçmeden Alguersuari'nin o lastiği fırladı. Bu çok hoş bi tat bırakan bir olay, değil mi? Potansiyelinin çok altında bir iş yapıyor. BBC'ye tanınan imkanlar Serhan Acar'a tanınsa neler yapabileceğini düşünemiyorum.
Yapabileceğim tek şeyi yapıyorum ve izlemiyorum (izlemiyorsam niye mesele ediyorum, sorulduğu için). Teknik konuları kompanze edebilmek için yarışın ertesi günü BBC'nin 3 saatlik yayınını indirip onu izliyorum. Günlük onlarca haber sitesi ve blog takip ediyorum. Bunlar elbet kendi ülkemin televizyonunda kendi ana dilimde olsa daha mutlu olurum.
F1 Kulübünde F1 severlerle dalga geçildiğini düşündüğüm kısımdan yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim. Daha kapsamlı bir mesajı özel mesaj olarak atıyorum bu mesajımın gönder butonuna bastıktan sonra.
İyi çalışmalar.
|
|
Kankalp
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Ankara
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 18.04.2011 21:32:28 |
|
|
Sevgili Deniz,
Sayende nihayet benim gibi dusunen biri daha oldugunu gormek guzel bir duygu. Ben bu gibi elestirilerimi aylar once defalarca tekrarladim, ancak "istemiyorsan izleme kardesim" niteliginde cevaplar aldim. Lafimi herhangi bir kisi ya da grubu hedef alarak soylemiyorum, sozum meclisten disari; lakin uzerine alinmak isteyen arkadas olursa da lafim olmaz.
TRT'nin yayinlarini Formula 1'e yeni baslamis kitle icin degil, Formula 1'i zaten bilen ve bu spora gonul veren kisilerin seviyesinde yapmasi gerektigini defalarca soyledim. Bu kurumun icinde de bir sekilde yer alan biri olarak, yayin politikalarinin isleyisi de iyi bildigimden, bu seviyede bir yayin yapacagini basindan beri biliyordum. Sifahi olarak da kendilerine mail yoluyla ulastim, birebir gorusmeler yaptim. Bu sekilde bir yayin politikasinin uygun olmadigini, bunun Formula 1'i sevdirmek seklinde bir sonuc vermeyecegini kendilerine anlatmaya calistim. Ha, ne kadar kaale aldilar, orasini bilemem. Sonucta bunlari yazmakla benden bir sey eksilmedi.
Limit Yok programinin kalkmasini burada gecen sezon baslamadan once de, bu sezonun baslamasindan once de agiz birligi etmiscesine herkes soyledi. Bu programi kim izliyor ki hala devam ediyor? 4 saatlik Formula 1 yayini yapilacaksa bunun tamamini studyodaki bu isi bilen inanlarla goturmek neden bu kadar zor? Neden bir seyi daha profesyonelce yapmak varken amatorce yapmakta israr edilir? Onunuzde RTL ve BBC gibi ornekler var, onlardan kopya cekseniz ne olur? Elinizde Serhan gibi (benim gorusume gore) gelecegin Murray Walker'i varken, Erbatur ve Tayfun gibi ozguveni yuksek ve her seyin bandini yapabilecek muhtesem bir ikili varken, Metin & Korhan & Berk gibi bu isten gercekten anlayan ve yillarini vermis kisiler varken neden aziyla yetiniyorsunuz?
Neyse, bu yazdiklarim da bosa gidecek biliyorum. Dilimde tuy bitti anlata anlata, sonucsuz kalacagini bile bile yine yazdim. Bundan kim ne pay cikariyorsa cikarsin...
Iyi seyirler...
|
|
sinem
Katılım tarihi: 13.03.2010
Nereden: İZMİR
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 19.04.2011 11:32:22 |
|
|
@Kankalp Biz zaten senin gibi düşünüyoruz.Ama ne yazık ki böyle düşünenlerin sayısı trajik şekilde az.Ve bu sayının artma ihtimali yok.Çünkü motorsporu kültürümüz yok,öğrenmeye de niyetimiz yok.Sadece ekranda, yarış esnasında, boğazı kuruma pahasına hızlı bir şekilde her türlü bilgiyi vermeye çalışan Serhan Acar var. Benim bir diğer korkum gelecek yıl Türkiye'de Formula 1 in gitmesiyle yayın yapacak tv kuruluşu olmaması ve Serhan Acar'sız yarış izlemek.Motorsporlarına bu kadar ilgisiz bir ülkede böyle birşeyin olması çokta ihtimal dışı değil.
| İmza |
| Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım |
|
|
lombardia
Nereden:
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 07.05.2011 20:27:24 |
|
|
sevgili arkadasim Kankalp, sevgili Sinem ve Deniz,
Aylar olmus galiba burada yazmayali, hal bu ki eski sitede cok yazardim, hatta F1 Turkiye yayinlari basligini acmistim. TRT'ye ve F1kulubu'ne yazdim, son derece mantikli sekilde BBC'yi ornek alin mesela, Serhan Acar gibi bir mucevherin hakkini verin, yaris baslamasina dakikalar kala sozu Serhan Acar'a vermek yerine, (kusura bakmayin ama gercegi soylemek zorundayim) degeri olmayan seyirci yorumlarini almayi birakin vs vs, dedim ama NAFILE... Serhan bey bunlari okuyor ve iletiyor TRT'ye, ama TRT israrla amator sistemini surdurmekte israrli...
TRT icin taze bir nefes lazim; radikal bir degisim, profesyonel elemanlar lazim...
(Burada bunu konusmak alakasiz olacak ama yine de soylemek istiyorum; bu amatorlugu hem 25 Subat gecesi, Yuksek Sadakat'in Eurovision sarkisini ilk sundugunda, ve yine bu grubun 23 Mayis bayrami icin ozel Burasa konserinde gorduk maalesef...)
| İmza |
Kimi, Sei Sempre Nei Nostri Cuori...
Ferrari F1, Campioni del Mondo 2008
|
|
|
gundwane
Katılım tarihi: 12.12.2009
Nereden: istanbul
|
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 08.05.2011 17:49:37 |
|
|
Okay Karacan , allah aşkına lütfen bir daha Türkiye GP lerini (olacak sa eğer) sunmasın..Evinde Hastası var uyumak isteyeni var yatalak olanı var sesi bir açık bir kısmaktan gına geldi..RTL den izlim dedim 1 tane takımları motor üreticileri 1 tanesi şampiyon olmak üzere kaç tane pilotları var bu kadar boğazını yırtan yok ya..Olduğundan daha heyecan verecen diye bu kadar da bağırılmaz ki..Nedir yani 1993 den beri F1 izlerim böyle bir sunuş yok..Her sene Türkiye GP leri tam manası ile işkence oluyor..Okay abi futbol değil bu..F1 in bir kültürü var bu şekilde bağıra çağıra sunulmaz bu yarışlar..Lütfen..Sonra diyoruz ki F1 Türkiye ye veda etmesin neymiş neden seyirci gitmiyormuş..Yahu F1 kültürüne adapte olamamış bir sunucumuz var daha..Allahtan bir yarış sunuyor..
|
|
|