Kullanıcı Adı :
Beni hatırla
Parola:

Forum Anasayfa / Diğer konular / 2011 TRT Yayınları

kimi
Katılım tarihi: 08.03.2010
Nereden: bursa
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 04.06.2011 12:37:25

serhan abi sayende f1 tarihine,dedikodulara,teknik detaylara doyuyoruz..sorularına maddeler halinde değilde genel olarak cevap vermek istiyorum..
1-f1 i senin sunumunla trt de izlemek çok keyifli(özellikle cnn deki taraflı ve yetersiz kişilerden sonra)
2-okay karacana maziden gelen bir hoşgörümüz var ama TR yarışını anlatırken bu kadar abartıya gerek yok..yarışın asil ruhuna zarar veriyor:))
3-ben yarışları 98 yılında takip etmeye başladım..o zaman para biriktirip avrupa yarışına gitmenin hayalini kurarken yarış TR ye geldi..gittigimiz her TR yarışından sonra bir sonraki yarışın planlarını yapmaya başlıyodum..istedigimiz pilotlar kazanamasa bile sadece startı görmek için bile gelirim diyordum ama türkiye f1 i haketmedi bence..ne gereken önem verildi ne de güzel bir organizasyon yapıldı..bu konu çok teferruatlı başlıkla alakasız başka bi platformda içimi dökerim neyse..
4-eski yarışlar izinsiz yayınlanamıyomuş sanırım ama en azından belli kısımlarını tekrar izlemeyi çok isterim..senin sunumunla özellikle eski yarışlar,unutulmaz rakipler ağırlıklı bir f1 programını bütün f1 severler izler eminim..

lombardia
Katılım tarihi: 27.10.2009
Nereden:
Ynt: 2011 TRT Yayınları / 12.06.2011 20:04:29

Serhan bey, lutfen ama lutfen soyleyin TRT'ye, reklamin dozunu bu kadar kacirmasinlar. Sinyali bile feda ettiler. Artik pist haritasini bile izleyemiyoruz. Bu ne ya? Bu ne disiplinsizlik? Bu ne acgozluluk...?

İmza

Kimi, Sei Sempre Nei Nostri Cuori...

Ferrari F1, Campioni del Mondo 2008

« 1 2 3 4 5 »
Hızlı Cevap