Climanjaro
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: Sakarya
|
Kubica Kaza yapmış / 07.02.2011 11:05:37 |
|
|
Maaleswef tüm F1 sitelerinde bu konuşuluyor. muhtemelen bu sezonu kaçıracak. Zaten sezon başına yetişemiyor. 6ay gibi bir süre bekleyecek eli için. Sezonun 2. yarısına yetişse ne olur yetişmese ne olur. Acaba bu sezon yarışmazsa gelecek sezonki performansı nasıl olur? Geçen sezon sonlara doğru iyi yükselmiş ve güzel bir ivme tutturmuştu. o hızla ve bu seneki yeni araçla sezona iyi başlayacağını bekliyordum ama tam da bu olay patladı. Çok üzüldüm. Çok beğendiğim bir pilot.
Yeni Bruno Senna'nın yarışmasına karar verilmiş. Acaba güzel bir araçla iyi bir çıkış yapar mı Senna?
Bir başka husus da Takımların tam sezon başlamak üzere iken pilotların başka seride yarışmasına izin vermesi. Şimdi Renault takımı ne Petrov ile ne de Senna ile bu sezon bir başarı gösteremeyecek bence.
Sizlerin bu konudaki fikirleri nelerdir?
(foruma sabahtan beri bakıyorum ama bununla ilgili bir konu açılmamış bari ben açayım dedim)
(ekleme: ben konuyu açıp anasayfaya döndüğümde Serhan'ın konuyu açtığını farkettim. bu konuyu silebilir veya diğeri ile birleştirebilirsiniz.) Kusura bakmayın.
Bu mesaj 2011-02-07 tarihinde Korhan Savran tarafından düzenlenmiştir.
| İmza |

Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır. Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
Enzo Ferrari
|
|
|
f1fanatic
Katılım tarihi: 02.11.2009
Nereden: Antalya
|
Ynt: Kubica Kaza yapmış / 07.02.2011 13:01:19 |
|
|
Takım sanırım yarışmasını istememişti gerçekten üzüldüm ....
|
|
radi
Katılım tarihi: 17.03.2010
Nereden: izmir
|
Ynt: Kubica Kaza yapmış / 07.02.2011 13:17:31 |
|
|
Olay çok acı ve üzücü, öncelikle hayati tehlikeyi atlattığı için şükretmeliyiz. Bu aşamada yerine şu mu gelmeli bu mu gelmeli, kalsaydı şampiyon olabilirdi, Renault için bu sezon bitti tartışmalarını kendi adıma yapmak bile aklıma gelmiyor, ölümden dönmüş bir pilotun ardından yerine geçecek pilotun durumunu değerlendirecek havada değilim pek...
|
|
Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
|
Ynt: Kubica Kaza yapmış / 07.02.2011 19:13:41 |
|
|
Herkese Merhaba
Konuyu kilitliyorum arkadaşlar öbür taraftan devam edelim..
İyi Seyirler.
| İmza |
http://twitter.com/korhansavran http://www.fia.com |
|
|