Bitime 6 yarış kala bir şampiyon çıkması biraz komedi olacak heralde bu sene ama sonuçta ihtimaller dahilinde....Hele ki FIA şartları bu kadar eşitlemeye çalışmasına karşı

Madem herşey maddiyata döndü eğer Vettel bir şekilde şampiyonluğunu ilan ederse takımlardada RedBull'u geçmek ,abesle iştigalden başka birşey olmayacak.Son 5 yarışı seyretmeninde bir anlamı olmayacak.
Sevgili bay E ...Hadi buradanda sıyırdı, Vettel'in şampiyonluğunu engellemek için Japonya'da ne dolaplar dönecek bakalım...
Son 5 yarışı seyretmeyen seyircinin f1i nasıl olacak peki?
1- Japonya - Ben genelde pisti ve çekimleri seyrederim çünkü çekimler FOM'dan farklıdır ve hernedense bence daha güzeldir.::)
2- Kore - Uzaktan yakından işim olmaz.Belki TV'de birşey yoksa ve Serhan'ın sesini duyabilirsem bir ihtimal :)
3- Hindistan - Gaza gelmiş bir pist olacak, tribündeki seyirci sayısını imkanım olursa saymak isterim ...İlk kez olduğu için starta ve ilk pit stoplara bakarım ama gerisini hakikaten pek düşünmüyorum.
4- Abu Dabi - Extra bir durum olursa ve TV başındaysam belki ,ama normalde de bakmayacağım bir yarış
5-Brezilya. Ne olursa olsun seyredeceğim bir yarış.İster pilotlar şampiyonu ister takımlar şampiyonu belli olsun.Sonuçta yarış benim için önemli şahıslar yada takımlar değil.
Şu kadarcık hevesim kalmadı bu f1 olayına ne yalan söyleyeyim...