Kullanıcı Adı :
Beni hatırla
Parola:

Forum Anasayfa / 2011 Yarışları / Japonya 2011 Yaklaşırken...

Korhan Savran
Katılım tarihi: 02.10.2009
Nereden: Istanbul
Japonya 2011 Yaklaşırken... / 29.09.2011 11:38:34

Herkese Merhaba

Sezonun muhtemel finişini Japonya gp'sinin 5.807km uzunluğundaki suzuka pistinde 53 turluk mücadelenin sonunda görebiliriz. Sebastian Vettel'in tek puan uzaklıkta olduğu F1 sürücüler dünya şampiyonasının yanı sıra, Red-Bull takımının Markalar Şampiyonluğuna uzanması için Kore'yi beklemesi muhtemel gözüküyor. Suzuka son derece hızlı akıcı ve sevilen bir pist Vettel muhtemel bir mekanik arıza veya kaza dışında şampiyonluğunu ilan edecek ..Diğer takımların amacı ise bunu Kore'ye kadar uzatmak olacaktır...

İyi Seyirler.

Bu mesaj 2011-10-06 tarihinde Korhan Savran tarafından düzenlenmiştir.

İmza
http://twitter.com/korhansavran
http://www.fia.com
radi
Katılım tarihi: 17.03.2010
Nereden: izmir
Ynt: Japonya 2011 Yaklaşırken... / 01.10.2011 10:51:17

Evet resmi sezon bitişi muhtemelen Japonya'da olacak ama sezonun bittiğini Monaco sonrası yazmıştım, Kore'ye taşımak sadece resmiyette kalacak bir durum yine. Açıkçası beklediğim, öngördüğüm çekişmeli sezonu yaşayamadık. Dönem dönem sıkı yarışlar izledik, ama bu durum sonucu etkilemedi. Sonuçta nasıl olduğu farketmez Formula 1 Hayattır bizim için, delicesine bir hastalık, yaşam tarzı. Nefes aldığımız sürece izlemeye devam...
Sabri_McLaren
Katılım tarihi: 26.10.2009
Nereden: BURSA
Ynt: Japonya 2011 Yaklaşırken... / 02.10.2011 10:51:09

Redbull'un pit alanındada en iyi takım olması Vettel'i diğer pilotlarla mücadele içine sokmaktan aldı götürdü.Diğer takımlar hata üstüne hata yapınca Vettel koptu gitti.Muhtemelen yine kazanıp,şampiyonluğunu ilan edecek.Hayırlısı olsun :)
RedNeX
Katılım tarihi: 21.01.2010
Nereden: sakarya
Ynt: Japonya 2011 Yaklaşırken... / 06.10.2011 00:44:50

Japonyada Vettel Şamplugunu ilan eder bu yılda biter SIKICI bir sezon oldu gerçekten Redbullun bu kadar fark atması çok soldurdu bizi ama Alonso için her şeye bedel.
sinem
Katılım tarihi: 13.03.2010
Nereden: İZMİR
Ynt: Japonya 2011 Yaklaşırken... / 09.10.2011 13:05:09

Vettel'i ikinci şampiyonluğu için tebrik ederek başlamak istiyorum.Gerçekten iki sezondur aracınında iyi olmasıyla harika yarışlar çıkardı.Özellikle bu sezon hata sayısını düşürdü.Tahminim iki sezon sonra büyükler listesine adını yazdıracaktır.Daha yazdırmadı mı diyenler için hayır diyorum.Çünkü aşacağı şeyler var daha.Aslında bugün koyu bir Alonso taraftarı olarak hüzünlüyüm.Çünkü elinde bulundurduğu en genç çifte dünya şampiyonluğu ünvanını elinden kaybetti.Ve Ferrari iki sezondur ona istediği aracı veremedi.Önümüzdeki sezon yenilmez Ferrari yapılacağı iddiasına da pek katılamayacağım.Umarım yanılırım.
Massa'yı hep savundum.Toparlanacağını ve 2008 deki Massa'nın geri döneceğini düşündüm.En azından Alonso'nun önünde olamasa da Ferrari de bir koltuğu olduğunu ve bunu isteyen çok kişinin olduğunu düşünerek iyi olacağını ummuştum.Ne yazık ki biraz kıpırdansa da bu beklentileri karşılayamadı.O yüzden diğer koltukta önümüzdeki yıl mutlaka başkası olmalı.Benim Alonso'nun yanında görmek istediğim pilot Rosberg.Ama şimdilik bu olamayacak gibi.
Hamilton konusuna gelince bir kez daha kişilik analizi konusundaki bilgimle Hamilton'nın her zaman bir numara olmak istediğini, olamadığında ne yapacağını şaşırıp agresifleştiğini, hep el üstünde tutulmak istediğini düşünüyorum.Ama bu durum onu bence inanılmaz yeteneklerinden faydalanamamasına neden oluyor.Karakterini oturtmalı ve ne istediğine karar vermeli.Onunla ilgili düşüncelerimden dolayı bana daha önce forumda karşı çıkışlar olmuştu.Şimdi genelin aynı düşüncelere sahip olduğunu düşünüyorum.
Sezon şampiyonu belli olsada biz formula 1 fanları kalan yarışları yine heyecanla izleyeceğiz tabii,ama önümüzdeki sezon da tv den ve sevgili Serhan Acar'dan izlemeye devam ederiz umarım.

İmza
Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım
  « 1 »
Hızlı Cevap